5 motive pentru care să te înscrii în programul de strategie al TEE - “Strategy for the Digital Economy”

Știm că în lunile de vară, oricât am vorbi despre strategie și inovare, tot cu gândul la concediu suntem și aptitudinile noastre sunt folosite cu precădere în planificarea vacanței de vis.  Cercetătorii britanici au și descoperit că strategiile de la job își pierd din relevanță când ai în față un cocktail bun și o mare albastră.

 

Noi, la TEE, înțelegem cât de important e strategia din spatele fiecărui concediu reușit, dar expertiza noastră e în strategia afacerilor și inovare digitală. Și nu o spunem noi, ci prima clasă de 19 cursanți care au terminat la sfârșitul lunii mai programul de scurtă durată în strategie și transformare digitală. Feedbackul lor poate fi sumarizat în 5 motive pentru care tu să te înscrii din septembrie în noua clasă de cursanți.

  1. Toți cursanții (nu exagerăm) au fost mulțumiți și foarte mulțumiți de conținutul și tehnicile de predare ale celor 4 module din programul de scurtă durată pe strategie și inovare digitală.
  2. Cursul este acreditat de o universitate din Marea Britanie, și predat de o echipă internațională de experți din mediul de business.
  3. Dintre cele mai importante instrumente de analiză predate, cursanții noștri au menționat atât clasicele modele dezvoltate de Mintzberg sau Porter, cât și abordările mai noi privind gândirea asociativă, gândirea critică, mind-mappingul, modelul Cynefin sau relevanța identificării competențelor cheie dintr-un model de business.
  4. La capitolul “main takeaways” sau chestii faine pe care cursanții le-au învățat, merită musai să menționăm aspectele de țin de “dezvoltarea gândirii strategice”, “învățarea de noi instrumente analitice”, “o mai bună înțelegere a conceptelor de business și a modului în care se construiesc strategiile în companii sau în alte instituții”, “discuții bazate pe cazuri reale”.
  5. Mentorii noștri, absolvenți ai programului de EMBA, au fost alături de cursanți pe durata celor 4 modele și le-au oferit sfaturi utile din activitatea lor de business.

Lista poate continua, dar experții britanici ne-au recomandat să ne oprim la cele mai importante 5 motive. Așadar, bucură-te acum de vacanță și din septembrie te așteptăm în noua grupă de cursanți unde vei învăța tot ce e mai important despre strategie și vei dobândi aptitudini numai bune pentru a fi cât mai perfomant la job și pentru a-ți construi următorul concediu de vis.

 

Pentru mai multe detalii, te rugăm să accesezi pagina despre curs aici.