Aproape 20 de manageri şi antreprenori încep cursurile programului TEE Executive MBA din Cluj-Napoca

 

  • Programul începe în 9 februarie
  • Profesori de la 8 universități vor preda în cadrul programului
  • Media de vârstă a cursanților este de 39 de ani
  • Media anilor de experiență în management este de 16 ani

 

A opta generație de cursanți începe programul Executive MBA, acreditat de Universitatea Buckingham și organizat în Cluj-Napoca de Transilvania Executive Education. Programul este 100% britanic, predat de experți internaționali și români cu experiență academică și de business.  Startul cursurilor este în 9 februarie a.c., cu modulul Induction, susținut de Dr. Andrew Taylor, director programului Executive MBA.

Cei aproape 20 de manageri şi antreprenori care vor studia la Executive MBA lucrează în domenii precum: financiar-bancar, IT, marketing, energie, aviație, industria ambalajelor, fabricarea de utilaje industriale, livrare etc., și sunt din Cluj-Napoca, Baia Mare, Bistrița, Sibiu și Tîrgu Mureș. Media de vârstă a acestei grupe este de 39 de ani, iar cea a anilor de experiență în management, de 16 ani. Trei dintre cursanți sunt bursieri, datorită implicării Băncii Transilvania și a Evergent Investments.

Dr. Andrew Taylor, director Executive MBA, declară: „Anul acesta aniversăm 8 ani de la lansarea programului de Executive MBA, perioadă în care peste 160 de studenți au urmat cursurile școlii noastre de business. În cea de a opta grupă de cursanți am reușit să atragem persoane extrem de talentate, care lucrează în companii cu impact și valoare pe piața din România și nu numai. Acest succes se datorează într-o mare măsură colaborării și implicării mediului de afaceri din Cluj și a comunității academice în construirea unui parteneriat solid. Dorim să consolidăm și să dezvoltăm acest parteneriat în anii care vin.”

 

Începând cu acest an, Executive MBA predat în Cluj-Napoca are un nou partener educațional, Universitatea Buckingham din Marea Britanie, dar și o nouă structură: 36 de ore de predare față-în-față se derulează pe parcursul a 4 zile, o dată la 6 săptămâni. Au fost introduse în curriculă trei module noi, relevante pentru mediul de afaceri din România:  Guvernanță și etică în afaceri, Strategiile disruptive ale noilor modele economice, și Inovarea mediului de afaceri. Alumni ai programului, dar și experți români implicați în proiecte academice internaționale s-au alăturat grupului de profesori internaționali formați din experți din peste 8 universități.  

Transilvania Executive Education a fost lansată în 2015 de Universitatea Babeş-Bolyai, Banca Transilvania și Electrogrup. De-a lungul anilor s-au alăturat acestui demers educațional Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Emerson, Endava, Camera de Comerț Româno-Britanică (BRCC) și Camera de Comerț Româno-Olandeză (NRCC).

 

Contact presă: TEE: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. // UBB: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. //

BT: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. // Universitatea Tehnică: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. //

Emerson: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.