Câștigătorii burselor TEE Executive MBA  

Image

 

Câștigătorii burselor TEE Executive MBA oferite de Banca Transilvania și Evergent Investments, sunt următorii:

  • Alexandru Harbuzaru, Director Vânzări și Marketing @Oxynova Hyperbaric
  • Cipriana Stan, Consultant în Marketing Strategic @Brandocracy
  • Endre Hunnyadi, Manager Dezvoltare Afaceri @dotLumen - Empowering the Blind
  • Laura Dragoș-Rădoi, Manager Operațiuni @ SmartValue Services

 

5 aplicații pentru fiecare bursă au fost în acest an, în cadrul competiției lansate de Banca Transilvania, Evergent Investments, în parteneriat cu Republica.ro. Persoanele care au aplicat au poziții de top şi middle management în marketing, resurse umane, IT, producție etc.

 

Andrew Taylor, director Transilvania Executive Education şi membru în comisia de evaluare a aplicațiilor pentru burse, declară: „Am primit o gamă variată de aplicații din diferite orașe din România. În fiecare aplicație am descoperit candidați cu rezultate bune în afaceri, dar și dorința de învățare și implicare socială, care sunt la curent cu contextul geopolitic și înțeleg imaginea de ansamblu a unui business. Mulțumim tuturor celor care au aplicat - pentru ei și pentru cei pentru care învățarea continuă este o prioritate vom dezvolta oportunități educaționale pe lângă programul Executive MBA”.

Cine sunt câștigătorii burselor BT Roberto Marzanati si burselor Evergent Investments:

  • Alexandru Harbuzaru, Director Vânzări și Marketing, Oxynova Hyperbaric (București): este o persoană creativă de vânzări și un lider în marketing cu 10 ani de experiență în dezvoltarea afacerilor internaționale. Pe lângă implicarea lui în domeniul afacerilor, a făcut parte din proiecte de artă, a organizat evenimente, expoziții de artă și a încheiat parteneriate cu muzee și galerii naționale și internaționale.

  • Cipriana Stan, Consultant în Marketing Strategic, Brandocracy(Cluj-Napoca) și partener în afacerea de familie Smart Academy (Cluj-Napoca): are 13 ani de experiență în marketing, a coordonat numeroase proiecte în digital marketing, comunicare internă, lead generation, personal branding și employer branding, atât pentru clienți B2B, cât și B2C, din numeroase industrii. Este implicată în proiecte educaționale pentru studenți și elevi.
  • Endre Hunnyadi, Manager Dezvoltarea Afaceri, dotLumen - Empowering the Blind (Cluj-Napoca): fondator și analist, cu abilități în cercetare de piață, planificare strategică și managementul fondurilor europene. S-a alăturat echipei dotLumen recent, unde își aduce contribuția pentru a ajuta persoanele nevăzătoare să aibă o viață mai bună. Anul acesta a apărut în topul Forbes România 30 sub 30 pentru realizările sale profesionale.

  • Laura Dragoș-Rădoi, Manager Operațiuni, SmartValue Services (Timișoara): are 10 ani de experiență în resurse umane și business management, cu rezultate remarcabile în zona de sustenabilitate, managementul riscurilor și inovație. Este implicată în mai multe proiecte caritabile din Timișoara.

Bursierii se vor alătura celei de a noua grupe de cursanți Executive MBA, care va începe cursurile în 15 februarie 2023. Programul TEE Executive MBA este acreditat de Universitatea Buckingham, iar cursurile au loc în Cluj-Napoca, predate de experți internaționali și români.

 

Transilvania Executive Education 

Despre Transilvania Executive Education

Transilvania Executive Education este singura organizație din România parteneră cu 3 universități britanice. Peste 40 de cadre universitare internaționale sunt implicate în proiectarea și livrarea programelor educaționale ale TEE. De-a lungul timpului, a format o comunitate de absolvenți formată din peste 200 de antreprenori și manageri de top, din peste 50 de companii din România și din străinătate. În cei 7 ani de la lansare, TEE a reușit, cu sprijinul unor parteneri precum Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Banca Transilvania, Evergent Investments, Emerson, Electrogrup și alte companii de renume să ofere acces din România la oportunități educaționale livrate la standarde internaționale.

 

 

Contact presă: Bianca Brotei / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.