Anunțăm câștigătorii celor 3 burse pe 20 iulie!

Înscrierea în cea de-a șaptea competiție pentru bursele Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca s-a încheiat pe 12 iulie a.c. Cei care au aplicat pentru burse au trimis în competiție un plan de afaceri, indicând beneficiarii, sustenabilitatea afacerii și cum poate fi scalată, alături de CV și o scrisoare de recomandare. Ca în fiecare an, au fost peste 10 aplicații/pe bursă. Cu ajutorul parteneriilor noștri, Banca Transilvania și SIF Moldova, vom acorda pentru grupa care începe cursurile în 30 iulie 3 burse în valoare de 30000 euro.

Până in 19 iulie a.c., comisia de examinare formată din reprezentanți ai mediului de afaceri și academic, parte din boardul TEE, alături de un reprezentant al alumnilor EMBA din Cluj-Napoca, va analiza aplicațiile trimise, stabilind un clasament în funcție de punctajul obținuț pe aplicație, iar mai apoi la interviu.

 

"Fiecare campanie de burse ne oferă o ocazie excelentă de a cunoaște candidați cu experiență profesională și de viață foarte interesante. Anul acesta le-am cerut candidaților să creeze un plan de afaceri în formatul oferit de TEE. Ne bucurăm să vedem că mulți manageri și antreprenori se gândesc la afaceri din domeniul mediului și al sustenabilității, fie din sfera gestionării deșeurilor, al energiei regenerabile, al agriculturii sau al inițiativelor sociale. Procesul de desemnare a câstigatorilor devine tot mai dificil de la an la an. Dar acesta este motivația din spatele fiecărei campanii de burse, să identificăm aceste persoane dornice să inoveze în domeniul lor, să producă schimbări pozitive și să fie permanent interesate de educația executivă.”, ne-a declarat Andreea Vornicu, Learning Executive al TEE.

 

Informații cheie despre cei care au aplicat pentru campania de burse:

- au poziții de top și middle management în companii din domenii variante: IT, automotive, ONG, energie, aviație, medical-farmaceutic, sector public, telecomunicații, turism, financiar-bancar, start-up-uri, educație și training.

- provin din România (Cluj-Napoca, București, Iași, Tg. Mureș, Constanța, Baia Mare, Craiova, Pitești, Alba Iulia, Brașov,) și Republica Moldova (Chișinău).  

- raportul de gen: 75% vs 25% în favoarea bărbaților. 

 

Anunțarea câștigătorilor se va face în data de 20 iulie 2020, prin newsroom BT, pe siteul EMBA University of Hull (România), social media şi prin intermediul partenerului media al competiției din acest an, Republica.ro.