Cum să aplici pentru una dintre cele 4 burse oferite de Banca Transilvania și EVERGENT Investments pentru programul Executive MBA

Ai aflat veștile bune? Ne dorim să îi cunoaștem pe cei mai talentați lideri din România, pentru a le oferi 4 burse de studiu în programul TEE Executive MBA, program 100% britanic, acreditat de Universitatea Buckingham.

 

Cu ajutorul partenerilor noștri Banca Transilvania și EVERGENT Investments, finanțăm 4 burse, care acoperă jumătate din costul programului. Facem acest lucru pentru că ne dorim să susținem educația internațională de business din România și să motivăm profesioniștii aflați în poziții de management să facă încă un pas în cariera lor.

 

Așa că dacă ai cel puțin 3 ani de experiență în zona de management al unui business/ ONG/ instituție publică și cunoști limba engleză la nivel avansat, îți așteptăm aplicația.

 

Procesul de înscriere este unul destul de simplu care nu o să îți ia prea mult timp și se bazează pe două cerințe: dezvoltarea unui plan de afaceri, precum și elaborarea unui eseu care să răspundă la întrebarea: "Care sunt cele mai importante provocări pe care managerii le vor avea în 2023 și ce soluții ar trebui să dezvolte/implementeze?". Descarcă formularul de înscriere de aici.

 

 

 Pentru a fi toate informațiile la îndemână, venim aici cu câteva sfaturi care explică care sunt așteptările noastre:

 

Planul de afacere

Acesta este conceput pentru a oferi o structură prin care să îți poți demonstra capacitatea de a elabora și de a prezenta planul unei afaceri într-un mod antreprenorial. Imaginează-ți că scrii pentru un potențial investitor, o bancă sau o agenție de finanțare. Trebuie să definești oportunitatea sau nevoia descoperită și să demonstrezi că propunerea ta poate fi un mijloc convingător prin care poate fi abordată. Amploarea problemei de afaceri sau societale nu este un factor determinant, dar trebuie să ne arăți de ce contează și care este impactul pe care l-ar putea avea propunerea ta. Prin această etapă ne dorim să vedem cum arată gândirea ta antreprenorială și cum poți dezvolta dintr-o idee un întreg plan de afaceri.
 

Eseul

Atunci când scrii eseul, recomandarea noastră este să ții cont de cele trei criterii, pe baza cărora îl vom evalua:
Definirea provocărilor și de ce acestea contează.
Explicația și oferirea de soluții practice.
Capacitatea de a demonstra, în scris, că ai o gândire analitică și critică. Cu alte cuvinte, poți utiliza modele/teorii pentru a identifica tipare, pentru a da sens soluțiilor propuse, și poți vedea semnificațiile strategice, problemele și oportunitățile în explicații.

Programul de Executive MBA este unul riguros din punct de vedere academic, iar, ideal, eseul va face referire la alte cercetări și publicații, lucru care va cântări semnificativ la evaluarea finală. La fel ca majoritatea școlilor de business, Transilvania Executive Education folosește și ea referențierea Harvard.

 

Așteptăm aplicația ta până în 25 noiembrie. Te rugăm să incluzi în mail-ul de înscriere, trimis la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. formularul de înscriere, alături de CV în limba engleză - unde este recomandată includerea tuturor realizărilor obținute pe plan profesional, academic și social, dar și o recomandare de la un manager/partener de business.

Cei 4 câștigători vor începe programul Executive MBA în februarie 2023, sperăm că și tu vei fi unul dintre ei. Mult succes!

 

Vrei să afli mai multe despre noi, ne găsești aici.