Economie pentru Manageri și Antreprenori - sesiuni gratuite disponibile

Executive MBA acreditat

După două module care i-au provocat pe studenții noștri să-și descopere și depășească limitele pentru a deveni nu numai lideri de echipă mai buni, ci și recrutori de talente, aceștia se pregătesc deja pentru următorul pas al acestui Executive MBA acreditat de Universitatea Buckingham și creat de comunitățile de business și alumni TEE. În luna mai, al treilea modul – Economie pentru Manageri și Antreprenori – va aborda perspectivele economice din domeniul business pentru ca studenții să-și poată lărgi orizonturile în așa fel încât să devină stăpâni pe multiplele situații incerte care ar putea apărea în viața lor profesională.

Image

Testează gratuit cursurile unui Executive MBA pentru 3 ore!

Cei interesați de studierea unui Executive MBA sunt invitați să participe în cadrul sesiunilor deschise ale acestui modul!  Pentru 3 ore, aveți posibilitatea de a fi studentul programul nostru validat de Universitatea Buckingham, alături de cursanții actuali!

Pentru a beneficia de sesiunea gratuită, cei interesați sunt rugați să ne trimită un email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.! O nouă grupă de cursanți va începe programul în februarie 2023! 

Teoriile de bază ale economiei și înțelegerea competiției pe piață și cum funcționează ea sunt doar parte din prima etapa la care studenții sunt expuși pe parcursul acestei experiențe de învățare. La sfârșitul acestui modul, aceștia vor putea să aplice cunoștințele economice dobândite pe parcursul celor patru zile de studiu în contexte reale. Mai mult, datorită explorării factorilor micro și macroeconomici, a căror studiu este combinat cu studii de caz aplicate, studenții se vor putea adapta la piața mondială care devine, tot mai mult orientată către sustenabilitate și digitalizare.

În calitate de participant la sesiunea gratuită de 3 ore, veți avea șansa de a cunoaște profesorii și studenți acestui Executive MBA. Sunteți invitat/ă să vă alăturați discuților de grup, să consultați materialele discutate în clasă și să vă bucurați de experiența de învățare, în mod gratuit. Vă rugăm să trimiteți un email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru a primi mai multe detalii despre sesiunile gratuite disponibile!

Unicitatea modulului Economie pentru Manageri și Antreprenori stă, de fapt, în cadrul de competiție acerbă pe care acesta îl creează care îi va motiva pe cursanți să producă cele mai inovative idei de business. Prin activități de brainstorming, aceștia vor pune pe masă cele mai bune soluții la cele mai complicate provocări din mediul de afaceri. Până la sfârșit, studenții noștri vor ști cum să promoveze ideile mărețe și să evalueze impactul mediilor economice pentru a putea sprijini antreprenorii ca fiind niște creatori de valoare.

Modulul va fi predat în Cluj-Napoca, între 5 și 8 mai, de către Dr. Alin Băiescu și Drd. Aurel Bernat.

Image

Alin Băiescu este Senior Executive în domeniul financiar-bancar, al asigurărilor și pensiilor, cu experiență în domeniu de mai bine de 20 de ani. Cu rezultate excepționale în domeniul academic, cel al vânzărilor și serviciilor pentru clienți, Alin are expertiză și în construirea de noi operațiuni și echipe, dar și în coordonarea proiectelor inter- departamentale. Alin este unul dintre absolvenții programului de Executive MBA oferit de Universitatea din Hull în parteneriat cu TEE și are un doctorat in Economie, specializarea Finanţe (2011). Alin este fondatorul primului Blog personal despre Asigurări & Business din Romania.

Aurel Bernat este Directorul General al BT Asset Management.  Absolvent al Universității Babes-Bolyai din Cluj-Napoca secția Managementul Instituțiilor Europene, cu studii post-universitare în Administrarea Afacerilor, Aurel și-a continuat studiile la Universitatea Hull, unde a absolvit programul Executive MBA (2017).

Din anul 2007 s-a alăturat echipei BT Asset Management fiind responsabil atât cu menținerea relației cu investitorii și potențialii investitori, cât și cu implementarea strategiilor de dezvoltare a companiei. Din Octombrie 2009 a ocupat functia de Șef Serviciu Vânzări, iar între 2013-2015 cea de Director Vânzări și Marketing. Între 2015-2017 a fost Director General Adjunct al BT Asset Management.

Aurel este președintele Consiliul de Administrație al BT Pensii, membru în boardul Asociației Administratorilor de Fonduri din România și este implicat în diferite companii din România sau fonduri de capital privat.

Aurel este profesor colaborator în cadrul Executive MBA-ului acreditat de Universitatea din Buckingham, fiind totodată doctorand în cadrul Universității din Hull.

Image

Pentru fiecare modul invităm speakeri din mediul de afaceri sau cel academic pentru a se alătura discuției și a-și oferi expertiza în domeniu. În cadrul modului de Economie îl avem ca invitați pe prof. Vasile Pușcaș.

 

Image

Profesor universitar doctor la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, diplomat și consultant, Vasile Pușcaș are peste 40 de ani de activitate în România, Italia și Statele Unite ale Americii. A negociat reacordarea Clauzei Națiunii Cele Mai Favorizate României (1993), care a operaționalizat Acordul comercial post-1989 româno-american. Negociator Șef al României cu Uniunea Europeană, a jucat un rol esențial în aderarea României la Uniunea Europeană. Este deschizător de drumuri în învățământul universitar românesc, prin înființarea, în 1990, a cursurilor de Relații Internaționale și Integrare Europeană. Este autor și co-autor a peste 100 de cărți și 250 de articole.