Ne bucurăm să reluăm seria evenimentelor Executive Talk față-în-față, cu un topic special, alături de experți din comunitatea Transilvania Executive Education.
 
📢 Când: 27 iunie, ora 18.30
📌 Unde? Sala T1 (cladirea FSPAC 2, str. Minerilor 85)
🎬 Pentru a participa vă rog să vă înscrieți aici: https://forms.gle/u3qh4mScy91CpQfW8
 
 
Războiul din Ucraina a disrupt într-un timp foarte scurt nenumărate sisteme sociale, politice și economice, forțând atât actori statali cât și companii sau ONG-uri să găsească soluții imediate și pe termen lung care să le asigure funcționarea și prosperitatea. Problematizând aspecte legate de sancțiunile economice, întreruperile din lanțurile de producție și decizii economice europene privind războiul din Ucraina, în cadrul acestui Executive Talk de tip panel, vom aduce în fața publicului experți din domeniul de business și academic pentru a întelege provocările care ne așteaptă și pentru a identifica soluții.
 
Astfel, vă invităm la un nou eveniment TEE, dedicat atât comunității de business, cât și membrilor din zona academică, pentru a dialoga împreună cu experții invitați despre remodelarea economiei europene în noul context geo-politic: 
 
 
 
SPEAKERI:

CORNEL BAN - unul dintre cei mai vizibili economiști români la nivel internațional, Cornel Ban predă Economie Politică Internațională la Copenhagen Business School. În cadrul programului Executive MBA pe care îl desfașurăm în Cluj, prof. Ban va preda Governance & Business Ethics. Interesele sale de cercetare acoperă teme precum politici de dezvoltare, organizații și sisteme financiare, impactul schimbării climatice asupra modelelor economice și de creștere, precum și politicile economice ale statului antreprenorial. Cornel a predat și la City University of London și Boston University, și a lucrat ca cercetător la Brown University în Statele Unite.

AUREL BERNAT este Directorul General al BT Asset Management, președintele Consiliul de Administrație al BT Pensii, membru în boardul Asociației Administratorilor de Fonduri din România și este implicat în diferite companii din România sau fonduri de capital privat. A absolvit în 2017 programul Executive MBA pe care îl organizăm în Cluj. Aurel este profesor colaborator în cadrul modulului de "Economie pentru Manageri și Antreprenori" din cadrul programului Executive MBA acreditat de Universitatea Buckingham, fiind totodată doctorand în cadrul Universității Hull.
 
📢 Participarea la eveniment este gratuită în limita locurilor disponibile. Evenimentul se va desfășura în limba română.