Managementul strategic. Sesiune gratuita EMBA

Care e strategia ta și a afacerii tale pentru 2019?

Alătură-te cursanților programului Executive MBA livrat de University of Hull in Cluj pentru o sesiune gratuită de 3 ore în cadrul următorului modul despre managementul strategc, în perioada 17-20 ianuarie. Află cum să gândești strategic și ce instrumente de analiză ai la îndemână pentru a valorifica punctele tari  și a ține cont de potențialele amenințări emergente. La finalul celor 3 ore, te asteptăm la o discuție despre programul EMBA, o nouă grupă de cursanți va începe cursurile in Februarie.  Pentru participare, asteptăm emailul tău la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Modulul va fi predat de dr. Amanda Gregory de la the University of Hull. Dr. Gregory și-a început cariera în cercetare, lucrând la un proiect național finanțat de Leverhulme Trust cu scopul de a elabora proceduri de evaluare a Consiliilor pentru Servicii Voluntare (CVS). Această lucrare a stat la baza doctoratului, acordat în 1995. De când a obținut doctoratul, Dr, Gregory a deținut mai multe funcții academice de prestigiu.

Domenii de cercetare: managementul strategic, managementul decizional și rezolvarea problemelor, teoria și practica evaluării, învățarea organizațională, metodele de cercetare (în special abordările calitative și participative), cercetarea operațională comunitară.

Invitatul special al editiei Executive Talk despre strategie este Andrei Roth (Manager UiPath al biroul din Cluj și co-fondator Innoteque). UiPath este primul unicorn românesc. Discuția va avea loc vineri, 18 ianuarie, de la ora 16.00. Înregistrarea pentru participarea la acest talk va fi deschisă luni. Mai multe detalii în curând.