Marketing in a Digital World - următorul modul al programului Executive MBA

Marketing in a Digital World - următorul modul al programului Executive MBA

Vara este perioada anului în care toată lumea dorește să scape de agitația de zi cu zi și să-și ia o vacanță binemeritată. Iar asta e ceea ce vom face și noi, împreună cu studenții noștri. În luna iunie, ne veți găsi în inima sud-estului Angliei pentru cel de-al patrulea modul al acestui Executive MBA acreditat de Universitatea Buckingham și creat de comunitățile de business și alumni TEE; acolo unde încă se poate simți prezența marilor Regi și Regine, de la Carol II la Elisabeta I. Ați ghicit! Vom fi în Buckingham, un vechi orășel medieval, recunoscut pentru succesul economic din acea perioadă, unde vom petrece câteva zile în campusul Universității lor.

Dar deși Buckingham și-a păstrat aerul de oraș medieval de-a lungul secolelor, lumea devine tot mai digitalizată. Iar pentru domeniul afacerilor și cel al antreprenoriatului, abilitatea de a evalua critic rolul noilor tehnologii, precum platformele de social media în strategiile de marketing, și de a înțelege varietatea consumatorilor pe diverse piețe este esențială. Astfel, pe parcursul acestui modul, studenții vor aprofunda aceste teme în cadrul modulului de Marketing într-o lume digitală.

Modulul de Marketing într-o lume digitală: ce veți studia?

Pe parcursul acestui modul, studenții vor învăța despre conceptele cheie ale marketingului contemporan și digital în contextul marketingului strategic. Mai mult, aceștia vor avea ocazia să aplice practic toate cunoștințele dobândite despre strategiile și tehnologiile marketingului digital. Scopul principal al acestui modul este de a-i ajuta pe studenți să-și dezvolte o perspectivă critică asupra activităților de marketing și cum acestea pot influența valorile strategice și sustenabile ale organizațiilor din diferite domenii. Formatul unic al acestui modul îi va provoca pe studenți să aplice cunoștințele dobândite pe parcursul modulului de Economie pentru a putea propune strategii de piață.

Image

Vrei să studiezi un program Executive MBA internațional la Cluj? Intră pe website-ul nostru pentru a afla mai multe despre oferta educațională a acestui program și când te poți înscrie în următoarea grupă de cursanți din 2023!

Modulul de Marketing într-o lume digitală: cine va preda?

Modulul de Marketing într-o lume digitală va fi predat de Paul Dobson, cadru academic, consultant și specialist în marketing. Paul este lector la Școala de Business din Staffordshire și asociat al TEE, cu peste 14 ani de experiență în domeniul academic. Este specializat în inbound și outbound marketing, SEO, CRO și marketing digital, fiind course leader pentru MSc Digital Marketing Management la Universitatea Staffordshire. Pe lângă experiența academică, acesta ajută companiile și organizațiile caritabile în dezvoltarea strategiilor de marketing digitale. Paul lucrează cu cele mai noi tehnologii din marketingul digital, fiind implicat activ în proiecte precum Digital Marketing of Crypto, Security Trading Options și Non Fungible Tokens ceea ce îl face persoana potrivită pentru a-și împărtăși experiențele și cunoștințele din domeniul academic și pentru a le oferi studenților instrumentele necesare pentru ca aceștia să poată evalua și reconcepe strategiile de marketing ale companiilor lor.