Noi studenți încep azi cursurile programului Executive MBA al University of Hull în Cluj-Napoca

Astăzi dăm startul pentru a șaptea oară în Cluj-Napoca programului Executive MBA University of Hull. Cei 10 cursanți care încep azi programul EMBA fac parte din modelul educational britanic de tip carusel, prin care se oferă o mai mare interactivitate între cursanți, combinând mai multe cohorte de-a lungul anilor.

Cei care au ales să studieze în acest an programul EMBA au în medie 10 ani de experiență profesională, în domenii variate precum: IT, automotive, energie, administrarea fondurilor europene, retail & fashion, financiar-bancar, etc. S-au alăturat comunității noastre cursanți din diferite orașe ale României: Târgu-Mureș, Alba-Iulia, Brașov și Cluj-Napoca. Majoritatea celor admiși au experiență internațională atât în business cât și educațională. Cursanții vor finaliza studiile în ianuarie 2023, după parcurgerea celor 12 module și redactarea lucrării de dizertație.

 

Nicholas Snowden, MBA Academic Director Faculty of Business, Law and Politics, University of Hull, ne împărtăşeşte câte ceva din experiența lui de predare în cadrul acestui program: “Este întotdeauna o plăcere să predau în cadrul programului Executive MBA al Universității Hull în Cluj-Napoca. Studenții dedicați și atmosfera prietenoasă au creat un adevărat sentiment de „familie” și „apartenență” în cadrul comunității TEE, familie din care suntem extrem de norocoși să putem face parte.”

Programul de Executive MBA al University of Hull din Cluj-Napoca are ca scop dezvoltarea sustenabilă a comunității de business din Cluj-Napoca și din România, alături de promovarea educației de tip executive bazată pe dezvoltarea și aplicarea gândirii critice și asociative. Unul din elementele fundamentale ce stau la baza acestui format educațional este dat de existența rețelelor de colaborare atât între profesori și studenți, cât și între studenți și comunitatea de alumni din jurul Transilvania Executive Education. Astfel, alături de expertiza globală adusă în Cluj-Napoca de către profesorii internaționali ai University of Hull, comunitatea de business are acces la schimbul de idei și proiecte promovat de către studenți și alumni în cadrul evenimentelor organizate de către TEE.

Programul de Executive MBA al University of Hull a fost lansat în Cluj-Napoca în anul 2015, cu sprijinul Universității Babeș-Bolyai, al Universității Tehnice din Cluj-Napoca și a companiilor Banca Transilvania, Electrogrup și Emerson.