Operations and Supply Chain Management - sesiuni gratuite deschise

În timp ce toată lumea se pregătește pentru sezonul gripal, studenții noștri vor învăța cum să mențină bunăstarea afacerilor lor datorită următorului modul intitulat Operations and Supply Chain Management. Cel de-al șaptelea modul al acestui Executive MBA, validat de Universitatea din Buckingham și co-proiectat de comunitatea de business și alumni TEE, va avea loc la sfârșitul lunii octombrie, atunci când ne vom reîntâlni cu Dr. David Menachof, care ni se alătură din SUA.

Operations and Supply Chain Module

Pentru a îmbunătăți performanța operațională a organizațiilor și a lanțului lor de aprovizionare, studenții vor explora împreună cu profesorul lor conceptele de bază ale domeniului. Utilizând aceste instrumente atât în companii de producție, cât și în cele prestatoare de servicii, inclusiv organizații guvernamentale și non profit, aceștia vor putea înțelege rolul global și strategic al domeniului.

 

Caracteristica-cheie a acestui modul este vizita pe care am organizat-o împreună cu unul dintre partenerii noștri, Emerson, un centru global de tehnologie, software și inginerie care stimulează inovarea la nivel mondial. Scopul vizitei este de a ajuta studenții noștri să-și contureze o înțelegere critică a obiectivelor operaționale și ale lanțului de aprovizionare și a mijloacelor prin care acestea sunt create într-un mediu de afaceri real. În plus, aceștia vor putea pune în practică o analiză critică a rolului gestionării operațiunilor și a contribuției sale strategice la succesul organizațional.

 

Modulul va fi predat de Dr. David Menachof, având loc la Cluj-Napoca în perioada 20 - 23 octombrie.

Pentru a afla mai multe despre ce înseamnă strategia în afaceri, trimite-ne un email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru a participa la o sesiune gratuită de 3 ore în cadrul acestui modul!

Participarea la sesiunea gratuită îți oferă oportunitatea de a cunoaște cadrele didactice și cursanții programului MBA, de a te implica în discuțiile din cadrul modulului, de a avea acces la materialele didactice prezentate în clasă și de a afla direct de la studenți ce a însemnat acest program pentru dezvoltarea lor profesională.

Dr. David Menachof

Dr. David Menachof este profesor asociat în cadrul Departamentului de IT și Managementul Operațiunilor, Colegiul de Afaceri de la Florida Atlantic University. A deținut catedra Peter Thompson în Port Logistics și a fost directorul Centrului de Cercetare Logistică, cu sediul la Institutul logistic de la Hull University Business School.

În colaborare cu dr. Alessandro Creazza și Claudia Colicchia, a finalizat un proiect privind riscul cibernetic în lanțul de aprovizionare, proiect finanțat de Chartered Institute of Logistics and Transport. Proiectul a fost o încercare inițială de a identifica starea de pregătire a industriei lanțului de aprovizionare pentru riscul cibernetic. Dr. Menachof a deținut anterior posturi la Cass Business School, City University, Londra, Universitatea din Charleston, Carolina de Sud și Universitatea din Plymouth, Anglia.

Bogdan Sterescu

Bogdan Sterescu va fi invitatul nostru special în cadrul modulului de Operations and Supply Chain Management. El este Director de Operațiuni la Pressure Management, Emerson și absolvent al programului de Executive MBA de la Universitatea Hull. Bogdan este un lider orientat spre rezultate, cu puternice abilități analitice, de rezolvare a problemelor și de dezvoltare a afacerilor. Are experiență de dezvoltare tehnică, operațională și organizațională în industria auto, de petrol și gaze. A fost implicat în dezvoltarea strategiei de operațiuni Roxar, unde a definit cerințele și a condus amenajarea LEAN a noilor clădiri Roxar. În plus, a recrutat, angajat și condus organizația de operațiuni Roxar din Cluj, România, o afacere de proiecte de inginerie la comandă, crescând vânzările de la 0 la 53 de milioane de dolari în mai puțin de trei ani.