Operațiuni și chain management. Sesiune gratuita EMBA & Executive Talk

sesiune gratuita de 3 ore in cadrul unui modul EMBA va poate oferi

atat experienta academica si practica a unui program EMBA britanic, cat si posibilitatea de a beneficia de sfaturile si expertiza profesionistilor din acest domeniu. Acestea va pot ajuta sa va îmbunătățiți performanțele afacerii si activitatii dumneavoastră şi să înțelegeți mai bine mediul de afaceri global. Dacă sunteți interesati să participati la o sesiune gratuita in cadrul urmatorului modul despre Managementul Operatiunilor, care va avea loc intre 10-12 mai, va rugam sa va înregistrati la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

În fiecare zi, în întreaga lume, companiile de toate dimensiunile colaborează pentru a produce și livra bunurile de care consumatorii au nevoie, printr-o serie vastă de procese interconectate. Fiecare dintre companiile implicate în aceste procese utilizează atât managementul lanțului de aprovizionare, cât și gestionarea operațiunilor în producția de bunuri. Astfel de sisteme au creat locuri de muncă extrem de specializate, care implică personal înalt calificat, angajat în operațiuni complexe, care, deşi sunt dezvoltate separat, sunt interconectate și interdependente. Într-un astfel de sistem economic structurat şi dominat de unități de producție şi procese extrem de specializate și interconectate, managementul lanțului de aprovizionare și managementul producției operațiunilor reprezintă activități și practici fundamentale care integrează operațiuni separate într-un model de producție coerent și funcțional. Într-o anumită măsură, managementul lanțului de aprovizionare și managementul operațiunilor epitomizează sistemul de afaceri și economic global, bazat pe operatiuni complexe, specializate si interdependente.

Modulul „Operațiuni și gestionarea lanțului de aprovizionare” va aborda subiecte precum managementul lanțului de aprovizionare și operațiunilor, precum și modelele de afaceri sustenabile și sistemele inteligente de aprovizionare. Acesta va aduce în discuție îmbunătățirea operațiunilor și dezvoltarea indicatorilor de măsurare a performanței. Cursul analizează atât firmele din sectoarele de producție cât și cele din domeniul serviciilor și reunește teoria, tendințele și practicile academice concentrându-se pe îmbunătățirea operațiunilor. Modulul își propune să ofere studenților instrumente analitice care să le permită să măsoare performanța în lanțul de aprovizionare, să încurajeze studenții să se implice în discuții, sa analizeze critic și sa evalueze probleme complexe ale lanțului de aprovizionare și ale operațiilor contemporane și să le permită localizarea gestiunii lanțului de aprovizionare și operațiunilor în rândul componentelor cu rol strategic la nivel global în managementul afacerilor.

Profesorul care preda acest modul este Richard Farr, lector la Universitatea din Hull, ale cărui interese de cercetare includ producția sustenabilă, simularea lanțului de aprovizionare și industria aerospațială. El a publicat în reviste științifice cum ar fi Journal of Production Economics, International Journal of Advanced Manufactured Systems, si International Journal of Industrial and Systems Engineering pe teme precum analiza lanțului de aprovizionare, simularea sistemelor cu evenimente discrete, comportamentul dinamic, modelele de afaceri și aplicațiile dezvoltate pentru industria aerospațială. Are experiență în proiecte de cercetare în colaborare cu industria aeronautică, cu în cadrul cărora a dezvoltat mecanisme de simulare pentru îmbunătățirea proceselor și metodologiilor lanțului de aprovizionare (detalii aici).

Ediția din 10 mai a Executive Talk-ului organizat pe tema Operations Management, îl va avea ca invitat pe domnul Mircea Hotoleanu, expert în domeniul ingineriei software și operațiunilor.  Vă așteptăm vineri, 10 mai, de la ora 19.00. Pentru înscriere vă rugăm să completați formularul online aici.   Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina noastră de facebook.