Profesorii programului Executive MBA oferit de TEE - interviu cu Dr. Elesa Zehndorfer

TEE a fost fondat cu scopul de a dezvolta comunitatea de business din România prin oferirea programului Executive MBA validat de Universitatea din Buckingham și creat cu ajutorul feedback-ului primit de la comunitea noastră de absolvenți. Studenții noștri sunt printre cei mai talentați lideri din România cu abilitățile necesare pentru a produce o schimbare.

 

Programul Executive MBA nu ar fi același fără profesorii care ni s-au alăturat de-a lungul timpului. Am adunat mai mult de 40 de experți de afaceri și academici de la 8 universități din întreaga lume pentru a proiecta și livra acest program. Unii dintre ei au fost de acord să vorbească despre experiența lor din cadrul acestui proiect și să le dea un sfat celor care iau în considerare această oportunitate educațională.

 

Următoarea clasă Executive MBA începe în februarie 2023! Vezi aici procesul de admitere! 

 

Primul dintre experții internaționali care au participat la sesiunea noastră de interviuri a fost Dr. Elesa Zehndorfer, lector al modulului Leadership and Organisational Change. Mai jos, puteți găsi răspunsurile ei la câteva întrebări pe care i le-am adresat și recomandări cu privire la programul Executive MBA oferit de TEE.

TEE: Povestește-ne în câteva cuvinte despre experiențele tale academice și profesionale.

Elesa: Dețin un doctorat de la Universitatea Loughborough din Marea Britanie și am scris cinci cărți academice pentru renumita editura Taylor & Francis în domenii precum leadership, business, finanțe și politică. Am predat timp de mulți ani în facultăți de business și sport ale unor instituții academice de top din Marea Britanie (Universitatea Hertfordshire, Universitatea London Metropolitan, Universitatea Roehampton), iar acum sunt partener fondator al Lakeside Partners GmbH, o companie de finanțe și content writing de succes, cu sediul în Austria.

 

TEE: De ce ai recomanda programul Executive MBA oferit de TEE?

Elesa: Programul este, fără îndoială, intens pentru studenți, dar facilitează, în același timp, o legătură strânsă între aceștia și le permite să finalizeze un MBA într-un mod eficient. Formatul intensiv al modulelor de câte 4 zile livrat de specialiștii din industrie și de cadrele universitare oferă o gamă largă de cunoștințe și informații. Studenții beneficiază de o experiență inovatoare și complexă de predare care îi încurajează să experimenteze împreună noile teorii și modele, astfel încât se leagă conexiuni de business și prietenii pe viață. 

 

Campania pentru cele 4 burse oferite de Banca Transilvania și EVERGENT Investments este deschisă până pe 25 noiembrie! Află ce trebuie să faci pentru a te înscrie! 

 

TEE: În ce fel crezi că modulul predat de tine îi va ajuta pe studenți?

Elesa: Cred că studierea leadership-ului le permite studenților să obțină o imagine complexă a modului în care pot conduce ei înșiși mai eficient. Acest modul  îi pregătește pentru a recunoaște diferența dintre un lider pozitiv și unul toxic și îi ajută să înțeleagă mai bine efectul leadership-ului asupra culturii și performanței unei companii. Modulul prezintă studenților scenarii organizaționale complexe la care au fost aplicate teorii specifice leadership-ului. Natura foarte aplicată a modulului îi ajută pe cursanți să-și dezvolte cunoștințele în acest domeniu atât de criticat. 

 

TEE: Ce i-ai sfătui pe viitorii studenți MBA?

Elesa: I-aș avertiza că formatul intensiv va fi provocator, dar este o modalitate foarte bună de a învăța multe într-un termen scurt și de a face progrese de la un modul la celălalt! !

 

Modulul de Leadership and Organisational Change este conceput pentru a vă dezvolta cunoștințele despre cele mai importante atitudini și abilități care sporesc dezvoltarea continuă a indivizilor și organizațiilor, examinând o mare varietate de modele de conducere. Până la sfârșitul acestui modul, vă veți putea defini stilul de conducere într-o manieră coerentă, evalua stilul și eficiența leadership-ului în diferite contexte, prin lentile teoretice multiple și veți putea promova diversitatea și incluziunea în organizația dumneavoastră.

 

Următoarea cohortă va începe studiile cu aceste subiecte pe 15 februarie 2023.

Urmăriți blogul nostru pentru a afla mai multe despre cadrele didactice care livrează acest Executive MBA internațional aici, la Cluj.