Programul Executive MBA are noi generații de absolvenți

În 25 noiembrie a.c. va avea loc în Cluj-Napoca, în Aula Magna UBB, ceremonia de absolvire a celei de a cincea și a șasea generații de cursanți Executive MBA University of Hull din România. Evenimentul va reuni - pe lângă absolvenți - alumni, cursanți actuali, bursieri și parteneri ai programului. 80% dintre cei peste 20 de absolvenți au avansat în carieră după finalizarea programului.

 

Andrew Taylor, Managing Director, Transilvania Executive Education: “Suntem foarte mândri de cele două generații de absolvenți, mai ales pentru că jumătate dintre absolvenți au terminat MBA-ul cu Distinction, ceea ce indică seriozitatea managerilor din România și dorința lor de a excela. În plus, în fiecare grupă am avut studenți care au primit pe durata studiilor premii pentru activitatea academică. Suntem bucuroși să vedem determinarea managerilor români de a se ridica la standardele de excelență globale, acesta este și motivul pentru care TEE va continua să deschidă oportunități educaționale pentru cei ca ei”.

 

Şcoala de business a fost lansată în Cluj-Napoca, în 2015, printr-un parteneriat între The University of Hull, Universitatea Babeş-Bolyai, Banca Transilvania şi Electrogrup. Începând cu anul 2021, un nou partener s-a alăturat programului Executive MBA, Universitatea Buckingham. Transilvania Executive Education, organizația care derulează programul în România, este susținută de Emerson, Camera de Comerț Româno-Britanică, Camera de Comerț Româno-Olandeză și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. 

 

Următoarea generație Transilvania Executive Education MBA, program acreditat de Universitatea Buckingham, va începe cursurile în februarie 2023.