Transilvania Executive Education are un nou partener educațional internațional în Cluj, Universitatea Buckingham din Marea Britanie

                                                                                                                                                                                                   Comunicat de presă, 7 octombrie 2021

 

  • Universitatea Buckingham este cel mai nou partener al Transilvania Executive Education în Cluj-Napoca
  • TEE este singura organizație din România parteneră cu 3 universități britanice
  • Transilvania Executive Education aniversează 7 ani

 

O nouă oportunitate educațională internațională destinată mediului de afaceri și validată de Universitatea Buckingham (Marea Britanie) este adusă la Cluj-Napoca în această toamnă. În parteneriat cu Transilvania Executive Education, Universitatea Buckingham va oferi un nou program Executive MBA, dedicat managerilor cu cel puţin 3 ani de experiență de business şi care va începe în primăvara anului 2022. Cursurile vor fi despre strategie, complexitate și guvernanță corporativă.

La aniversarea celor 7 ani de activitate, TEE este singura organizație din România parteneră cu 3 universități britanice. Peste 40 de profesori și consultanți internaționali sunt implicați în design-ul și livrarea programelor educaționale. Una dintre cele mai importante realizări este comunitatea de alumni, formată din peste 200 de antreprenori și manageri de top.

Tiberiu Moisă, Președinte TEE:  „Suntem încântați că am ajuns în acest moment, să avem un al treilea partener internațional. Universitatea Buckingham va contribui la dezvoltarea programelor de educație de business în beneficiul Clujului și a regiunii. În cei 7 ani de la lansare, am reușit cu sprijinul partenerilor noștri – Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Banca Transilvania, Emerson, Electrogrup, Evergent Investment - şi a altor companii de renume din România să aducem în Cluj-Napoca trei universități britanice, Universitatea Hull - 2014, Universitatea Suffolk – 2019, Universitatea Buckingham - 2021, alături de care am dezvoltat programe pentru mediul de afaceri, cu scopul de a oferi access la oportunități educaționale la standarde internaționale.”

Andrew Taylor, Managing Director, TEE: „Suntem foarte mândri de hub-ul educațional care reunește atât profesori recunoscuti internațional de la diverse universități de renume, cât și profesori și consultanți locali, care și-au unit forțele pentru a aduce educația de business la standarde globale livrată în Cluj-Napoca. Am reușit de-a lungul celor 7 ani de activitate să formăm o nouă generație de peste 200 de leaderi pentru mediul de afaceri din România.”

Universitatea Buckingham a fost fondată în 1976 și este cea mai veche dintre universitățile independente din Marea Britanie. Având o abordare inovatoare asupra educației clasice, Universitatea Buckingham a dezvoltat modelul diplomei de doi ani prin redefinirea vacanței tradiționale și economisirea de timp și bani pentru studenți. În 2020, Universitatea Buckingham a fost în top 20 universități pentru calitatea predării în Anglia (The Good University Guide), pe locul 6 pentru satisfacția studenților și pe locul 3 pentru sprijinul oferit studenților. Universitatea are peste 3.300 de studenți din peste 70 de țări. 

 

 

Despre partenerii Asociați Transilvania Executive Education

  • Universitatea Hull are peste 90 de ani de tradiţie. Portofoliul său cuprinde 50 de specializări, printre care management, medicină, ştiinţe sociale şi umaniste, arte etc. Anual, peste 20.000 de studenţi urmează cursurile University of Hull. Școala de business a Universității Hull derulează în Cluj-Napoca programul Executive MBA din 2015.
  • Universitatea Suffolk face parte din grupul universitatilor moderne din UK, cu o comunitate academică distinctă, înfloritoare, având un impact clar și imediat. Scopul lor este să transforme felul in care gandesc si actioneaza studentii, folosind cele mai bune tradiții din învățământul superior pe care le aliniaza cu lumea modernă a ocupării forței de muncă și a antreprenoriatului.
  • Universitatea Babeş-Bolyai: Înfiinţată în anul 1581, Universitatea Babeş-Bolyai este cea mai veche universitate din România cu o lungă tradiţie în educaţie, cercetare şi deservirea comunităţii locale. În prezent, UBB este cea mai mare universitate din ţară, având mai mult de 44600 de studenţi înscrişi la nivel de licenţă, masterat şi doctorat, în 516 programe de studii în limba română, maghiară, germană, engleză, franceză. Universitatea a fost clasată între primele trei universităţi din România din punctul de vedere al calităţii programelor sale.
  • Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) este o universitate de elită a României, reprezentând un pol de excelență academică și științifică, unanim recunoscută în plan regional, naţional şi internațional. Structura complexă conferă universității noastre o puternică dimensiune regională, ceea ce o personalizează și diferențiază în mod esențial față de alte universități din țară, brandul UTCN fiind de fapt brandul tehnicii, cercetării științifice avansate, inovării și creației artistice în această zonă a României.
  • Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România şi principalul finanţator al economiei. Cu o poveste începută în urmă cu aproape 30 de ani, are peste 18% cotă de piaţă, 3,4 milioane de clienţi, 3 linii de business, peste 9.000 de angajaţi, soluţii de online banking şi 500 de sedii în 180 de localităţi. Este singurul brand bancar românesc din Brand Finance Banking 500 (2021). Dincolo de banking, BT doreşte să aibă impact pozitiv în România, atât pentru oameni, cât şi pentru business şi mediu.
  • Electrogrup:Cu o experienţă de peste 20 de ani, Electrogrup furnizează soluții complete de infrastructură energetica, de telecomunicatii, construcții industriale și civile și smart-city, la nivel național și internațional. Compania face parte din grupul E-INFRA, unul dintre cele mai mari grupuri de afaceri din România, care cuprinde 5 companii și peste 600 de angajati, cu o cifră de afaceri anuală de peste 100 milioane euro.
  • Emerson este o companie de tehnologie și inginerie, fondată în 1890 în St. Louis, Missouri, USA care crează soluții inovatoare pentru clienții săi cu un impact major asupra unor domenii critice ale vieții precum: combaterea risipei alimentare, confortul locuințelor, IIoT, energie regenerabilă sau folosirea eficientă a resurselor naturale. În Cluj-Napoca și la locația adițională din Gilău, compania are 3 centre europene de afaceri multi-disciplinare și 8 unități de inginerie și producție cu peste 2900 de angajați care au o expertiză vastă în multiple domenii, printre care: inginerie, cercetare și dezvoltare, IT, servicii clienți, financiar.

 

Contact presă:  TEE: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. // UBB: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. //   

BT: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. // Universitatea Tehnică:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  //

Emerson: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.