Un nou program pentru mediul de business se lansează în 26 februarie: Strategie pentru o Economie Digitală

Comunicat de presa, 25 februarie 2021

 

Transilvania Executive Education lansează vineri, 26 februarie a.c, un nou program dedicat mediului de business: Strategie pentru o Economie Digitala (Strategy for the Digital Economy). Dezvoltat împreună cu comunitatea de business și Alumni EMBA, programul se desfăşoară pe parcursul a 4 luni și se adresează segmentului middle management și următoarei generații de lideri.  

Cursurile vor fi predate de experți internaționali de la universități britanice, cu experiență academică și de business, cărora li se vor alătura, ca mentori, invitaţi din domenii diverse de business și membrii comunității de Alumni a Hull University Executive MBA din România și din străinătate. Cursurile se desfășoară în weekend, o dată pe lună, din februarie până în mai a.c.

Gabi Cretu, CEO & Fondator Evozon System, alumnus al programului EMBA: „Acest program abordează ceea ce mulți manageri au fost nevoiţi să învățe în timpul pandemiei: digitalizarea și noile stiluri de management. Singura opțiune a mediului de business este să facă față noii realități și, pentru a realiza acest lucru, trebuie să investim în educație. Mai mult, întregul program a fost conceput de profesioniști cu experiență, inclusiv de către absolvenții EMBA din comunitatea TEE, care știu direct cum o astfel de educație poate modela managerii.”

Ce oferă acest curs:

  • dezvoltarea abilităților de leadership pentru a lua decizii informate și a gestiona mai bine afacerea într-un context economic complex şi nesigur.
  • dezvoltarea gândirii analitice și critice pentru a putea identifica tendințele de business emergente și a folosi resursele organizației într-un mod eficient.
  • acces la o rețea de profesioniști şi experți internaționali cu expertiză atât în mediul de business, cât şi în cel academic.
  • un context pentru exersarea gândirii strategice, pentru poziționarea pe piețele globale şi pentru a identifica și folosi avantajele competitive ale organizației într-o manieră strategică.

 

Radu Orghidan, Vice Președinte Cognitive Computing @Endava & Alumnus of the EMBA University of Hull și mentor în cadrul programului: “Acest curs oferă instrumentele esențiale pentru a înțelege mediul de business, cu ajutorul unei comunități de experți internaționali și alumni EMBA. Cred că aceasta este o oportunitate educațională excelentă pentru Cluj și aștept cu nerăbdare să contribui la succesul programului prin susținerea teoriei cu studii de caz reale din experiență mea profesională în lumea digitală.”

Prima grupă de cursanți este formată din 19 manageri din Cluj-Napoca și Oradea. Mai multe detalii despre curs și înscriere sunt disponibile pe website-ul Transilvania Executive Education, secțiunea cursuri (https://teecluj.ro/ro/cursuri-tee).