Începe competiția pentru patru burse la Transilvania Executive Education MBA

• Diploma de absolvire este oferită de către Universitatea Buckingham
• Valoarea totală a burselor este de 32.000 de euro
• Cursurile încep în 15 februarie 2023

Image

Alături de partenerii noștri, Banca Transilvania (BT) și  EVERGENT Investments, dăm startul unei noi competiții în cadrul căreia vor fi oferite patru burse parțiale de studiu la TEE Executive MBA - Management General, program 100% britanic, acreditat de Universitatea Buckingham. Valoarea totală a burselor este de 32.000 euro. Partenerul media al competiției este publicația Republica.ro.

Cursurile Executive MBA încep în data de 15 februarie 2023 și sunt organizate în 12 module despre strategie, leadership, gândire sistemică, economie, complexitate, guvernanță și transformare digitală. Sunt predate de profesori de la universități din Europa și Statele Unite ale Americii, precum și din România și se desfășoară o dată la 6 săptămâni, timp de 18 luni. Diploma de absolvire este oferită de Universitatea Buckingham.

Candidații trebuie să aibă cel puțin trei ani de experiență profesională post-universitară într-un rol executiv şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Din 2015, de când am lansat prima cohortă a programului Executive MBA, 25 de cursanți au fost susținuți de partenerii noștri comerciali prin burse integrale sau parțiale la această școală de business internațională din România. Banca Transilvania a acordat până acum 10 burse (în valoare de 150.000 de euro), Evergent Investments 6 burse (în valoare de 90.000 de euro), iar Electrogrup a acordat 5 burse (în valoare de 75.000 de euro).

"Acordarea burselor ne-a dat de fiecare dată ocazia să cunoaștem candidați motivați. Au acel-ceva de învingător, își doresc mult victoria, cum se spune în sport. Este o bucurie să le oferim bursele și să primim în schimb inspirație și motivație pentru a fi mai buni și noi. Vă invităm să candidați cât mai mulți. Acest Executive MBA deschide o călătorie care merită tot efortul", declară Tiberiu Moisă, Președinte Transilvania Executive Education și Director General Adjunct MidCorporate & IMM, Banca Transilvania. 


Continuăm să acordăm bursele pentru programul Executive MBA, acreditat de Universitatea Buckingham, pentru că ne dorim să contribuim la consolidarea ecosistemului de business românesc și a viitoarei elite de oameni de afaceri prin creșterea standardului de calitate în educație. Considerăm că este necesar să investim mai mult în educație - cheia pregătirii noilor generații de antreprenori din România”, declară Claudiu Doroș, Președinte Director general, EVERGENT Investments.

 

Calendar:

  • 25 octombrie – 25 noiembrie 2022: Înscriere în competiție pe siteul MBA
  • 26 noiembrie – 8 decembrie 2022: Evaluarea candidaților 
  • 9 decembrie 2022: Anunțarea câştigătorilor burselor pe site-ul și canalele social media ale Transilvania Executive Education

Pentru înscrierea în competiție este nevoie de următoarele:

  1. Completarea celor doi pași din formularul de înscriere în competiție, disponibil mai sus pentru descărcare:

- un business plan folosind modelul din formularul de înscriere;

- un eseu care să răspundă la întrebarea: Care sunt cele mai importante provocări pe care le vor avea managerii în 2023 și ce soluții ar trebui să dezvolte/să implementeze?

  1. CV în limba engleză/sau menționarea link-ului către profilul de LinkedIn în emailul de înscriere. Este recomandată includerea în CV a tuturor realizărilor obținute pe plan profesional, academic și social.
  2. O scrisoare de recomandare, în limba engleză, din partea unui partener de business sau a unui angajator.
  3. Trimiterea documentelor menționate la adresa office@teecluj.ro, până în data de 25 noiembrie a.c. (inclusiv).

Roberto Marzanati (1950–2016) a făcut parte din Consiliul de Administrație al Băncii Transilvania timp de 15 ani, începând cu 2001. A fost una dintre persoanele care au crezut cel mai mult în succesul băncii, la care a contribuit cu experiență şi know-how. În semn de respect, bursele oferite de Banca Transilvania la programe EMBA îi poartă numele.

 

Despre Transilvania Executive Education:

Transilvania Executive Education este singura organizație din România parteneră cu 3 universități britanice. Peste 40 de cadre universitare internaționale sunt implicate în proiectarea și livrarea programelor educaționale ale TEE. De-a lungul timpului, a format o comunitate de absolvenți formată din peste 200 de antreprenori și manageri de top, din peste 50 de companii din România și din străinătate. În cei 7 ani de la lansare, TEE a reușit, cu sprijinul unor parteneri precum Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Banca Transilvania, EVERGENT Investments, Emerson, Electrogrup și alte companii de renume să ofere acces din România la oportunități educaționale oferite la standarde internaționale.

Despre Banca Transilvania:

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din Europa de Sud-Est şi principalul finanţator al economiei românești, cu acoperirea tuturor segmentelor de clienți și linii de business din sectorul financiar. Cu o poveste începută în urmă cu aproape 30 de ani, are peste 20% cotă de piaţă, 3,7 milioane de clienţi, 9.200 de angajaţi, soluţii de online banking şi 500 de sedii în 180 de localităţi. Este cel mai puternic brand bancar românesc, cu un rating de AAA+, conform Brand Finance Banking (2022). Dincolo de banking, BT doreşte să aibă impact pozitiv în România, pentru oameni, business şi mediu.

Despre EVERGENT Investments

EVERGENT Investments, companie de investiţii financiare listata la Bursa de Valori București sub simbolul EVER, cu o experienţă de peste 30 de ani în piaţa românească de capital, este un deschizător de drumuri, contribuind la dezvoltarea comunităţii din care face parte. Prin aplicarea unei strategii bine articulate şi responsabile, EVERGENT Investments valorifică eficient oportunităţi investiţionale, atât în piaţa de capital, cât şi prin proiecte de private equity in agribusiness, real estate si tehnologie. Prin politica de dividend predictibilă și programele de răscumpărare, compania le oferă acționarilor profituri pe termen scurt și perspectiva pe termen lung de creștere a valorii activelor deținute. De-a lungul ultimilor 11 ani, compania a distribuit dividende care depășesc valoarea de 675 milioane lei, iar valoarea activelor administrate a  depășit pragul de semnificație de 500 milioane de euro.


Contact detalii burse:
office@teecluj.ro
0747752825