Image

Înscrie-te în competiția de burse a programului TEE Executive MBA și poți câștiga:

• Bursa BT Roberto Marzanati (15000 euro)
• Una din cele 2 burse a câte 7500 euro oferite de Evergent Investments

Update: competița pentru burse s-a încheiat. Află cine sunt câștigători aici


Alături de partenerii noștri, Banca Transilvania și Evergent Investments, continuăm să susținem educația pentru executivi din România, prin organizarea unei competiții în cadrul căreia se vor oferi 3 burse în valoare totală de 30000 euro pentru programul TEE Executive MBA acreditat de Universitatea Buckingham din Marea Britanie. Competiția se desfășoară pe platforma Republica.ro, partenerul media al acestei inițiative.

 

- Bursa BT Roberto Marzanati (15000 euro), care acoperă integral investiția în programul de studii.  

- 2 burse a câte 7500 euro oferite de Evergent Investments, care acoperă jumătate din costul programului.

 

Noul program TEE Executive MBA, acreditat de Universitatea Buckingham din Marea Britanie, este o oportunitate educațională internațională dezvoltată împreună cu comunitatea de business din România, și este organizat în module de strategie, gândire sistemică, complexitate, guvernanță și transformare digitală, adaptate trendurilor generate de pandemia Covid-19 și de digitalizare. 

 

Competiția pentru bursele Executive MBA este deschisă celor care doresc să studieze în Cluj-Napoca în cadrul unui program MBA 100% britanic, predat de profesori și experți internaționali și români. Diploma de absolvire este oferită de Universitatea Buckingham. Cursanții vor face parte dintr-o comunitate alumni cu peste 200 de antreprenori și manageri de top din peste 50 de companii din România și din străinătate. Candidații trebuie să aibă cel puțin trei ani de experiență profesională postuniversitară într-un rol executiv şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

 

Programul Executive MBA – Management General va fi predat în Cluj-Napoca începând cu 9 februarie 2022 și include 12 module predate o dată la 6 săptămâni timp de 18 luni, cu o temă după fiecare modul. Modulele sunt structurate astfel încât să ajute studenții să:

  • Înțeleagă imaginea de ansamblu într-o lume complexă (systems thinking)
  • Facă faţă provocărilor globale prin folosirea unor instrumente specifice (leadership, guvernanță și etică în afaceri)
  • Învețe să gestioneze complexitatea și schimbările majore cu module care adresează efectele pandemiei Covid-19 și ale digitalizării. 

 

Calendarul este următorul:

  • 26 noiembrie – 27 decembrie a.c.: Înscriere în competiție
  • 28 decembrie 2021 – 9 ianuarie 2022: Evaluarea candidaților 
  • 10 ianuarie 2022: Anunțarea câştigătorilor bursei pe site-ul și social media Transilvania Executive Education.

Pentru înscrierea în vederea obținerii unei burse este nevoie de următoarele:

  1. Completarea celor doi pași din formularul de înscriere în competiție, disponibil mai sus:

- vă rugăm să vă gândiți la o idee de afaceri pe care să ne-o prezentați în business canvas-ul din formular. Structurați-vă ideile conform modelului propus. În cazul în care ideile dvs. au o componentă socială, le puteți structura sub forma unui social business plan, folosind același canvas. Vă rugăm să indicați beneficiarii, sustenabilitatea proiectului și cum poate fi scalat.

- Raspundeți la întrebarea: “Cum și de ce considerați că acest EMBA vă poate ajuta în dezvoltarea ideii de afaceri?” din cadrul formularului de înscriere.

  1. CV în limba engleza/sau linkul către profilul de LinkedIn. Asigurați-vă că ați inclus în CV toate realizările obținute pe plan profesional, academic, dar și social.
  2. O scrisoare de recomandare, în limba engleză, din partea unui partener de business sau a unui angajator. Recomandarea trebuie să conțină datele de contact ale persoanei care vă recomandă şi antetul companiei/instutiției reprezentate de persoana care face recomandarea.
  3. Trimiterea documentelor menționate la adresa office@teecluj.ro, până în 27 decembrie a.c.

 

Roberto Marzanati (1950 – 2016) a făcut parte din Consiliul de Administrație BT timp de 15 ani, începând cu 2001. A fost una dintre persoanele care au crezut cel mai mult în succesul băncii, la care a contribuit cu experiență şi know-how. În semn de respect pentru toate acestea, bursele oferite de Banca Transilvania la programe de EMBA îi poartă numele.

 

Recunoscută pentru rezultatele academice deosebite, Universitatea Buckingham este cea mai veche dintre universitățile independente din Marea Britanie. Cu o abordare inovatoare în ceea ce privește educația, este renumită pentru activitățile academice în grupuri mici, angajamentul pentru calitate și pentru o comunitate globală și diversă de învățare. În 2020, Universitatea Buckingham a fost în top 20 universități pentru calitatea predării în Anglia (The Good University Guide), pe locul 6 pentru satisfacția studenților și pe locul 3 pentru sprijinul oferit studenților.

 

Transilvania Executive Education este singura organizație din România parteneră cu 3 universități britanice. Peste 40 de cadre universitare internaționale sunt implicate în proiectarea și livrarea programelor educaționale ale TEE. De-a lungul timpului, a format o comunitate de absolvenți formată din peste 200 de antreprenori și manageri de top, din peste 50 de companii din România și din străinătate. În cei 7 ani de la lansare, TEE a reușit, cu sprijinul unor parteneri precum Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Banca Transilvania, Electrogrup, Evergent Investments, Emerson, și alte companii de renume să ofere acces din România la oportunități educaționale livrate la standarde internaționale.

Image